Ülkücüler, Solmaz Ablalarını unutmadı

Ülkücüler, Solmaz Ablalarını unutmadı Ülkücüler, Solmaz Ablalarını unutmadı
A- A+
Reklam

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ın vefat eden Solmaz Baysal; MHP Bolu teşkilatları ve Ülkü Ocakları tarafından unutulmadı.

Dün defnedilen ve bugün sıcağı sıcağına Solmaz Baysal için bir etkinlik planlayan Bolu MHP teşkilatları ve Bolu Ülkü Ocakları, Cuma Namazı çıkışında Solmaz Baysal'ın ruhuna ithafen Tabaklar Camisi'nin önünde lokma dağıttılar.

Konu hakkında açıklamada bulunan MHP İl Başkanı İlhan Durak; “MHP İl Teşkilatı ve Bolu Ülkü Ocakları olarak geçtiğimiz gün hakkın rahmetine kavuşan Bolu’nun ‘Solmaz Ablası’, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ın 65 yıllık hayat arkadaşı Solmaz Baysal’ın ruhuna ithafen Tabaklar Camisi’nde Cuma namazı çıkışı lokma dağıtımı yapılmıştır. Solmaz Baysal Ablamıza Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. İzzet Babamızın çocukları olarak Ahmet Baysal Amcamızın kaybını yürekten paylaşıyor, sabırlar diliyoruz” dedi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler